info@helmentaikaa.fi

Ängla healing

Änglarna är väldigt bekanta åt de flesta, det är många som har sett eller känt en ängel.

Vi alla har ju våran egen skyddsängel hela tiden brevid oss, före vi föds, under hela vårt liv och efter döden också. Du kan ha flera änglar brevid dig på samma gång. Beroende på hurdan livssituation du har så kan du ha t.ex. en Arkeängel (eller flera), t.ex. Arkeängel Mikael ger oss viljestyrka och hjälper oss att vara starka och bryta anknytningar till olika räddslor vi har, han ger också skydd och vi kan t.ex. be honom att skydda oss, vår familj hus m.m.

Arkeängel Rafael helar och hjälper oss att vara kreativa och skapa nytt m.m

Det finns en massa andra änglar också som du kan ha brevid dig och hjälpa dig.

Det finns flera olika sätt att känna till en ängel, du kan t.ex. hitta en vit (eller annan färgs) fjäder, få en orb på bild (alltså en änglaboll, en rund boll på bilden), molnformad ängel, höra änglarnas sång eller ett långt pipljud i örat. Eller så känner du varm eller kall luft, eller bara känner att du har någon brevid dig. Ser änglasiffror, t.ex. 333 eller 555 m.m. Du känner doften på ängeln, du ser ett änglasmycke eller en bild på en ängel. Oj det finns så många sätt att upptäcka en ängel, bara vi är mottagliga och märker dem. Änglarna så gärna hjälper oss, bara vi ber om deras hjälp, för de respekterar människornas fri vilja, så de får inte hjälpa utan lov. Så be om hjälp, lita på att de hjälper och håll ögonen och öronen öppna. Hjälpet kommer inte alltid som vi tänkt, t.ex. du har svårt med pengarna och ber om hjälp för att du skall klara dig bättre. Sen kanske du får sparken från jobbet, det käns säkert inte som så stort hjälp då. Men då en dörr stängs, så öppnas nya dörrar. Så då kan du t.ex. se i en tidning jobbannons och så får du ditt drömjobb med en mycket bättre lön och var du trivs bättre. Då har ängeln hjälpt dig, för kanske du aldrig skulle ha vågat ta steget och sluta arbetet var du var och söka något nytt.

I ängla healing är såklart din egen skyddsängel med för den är ju med dig alltid, sedan är också Maria och ärkänglarna; Mikael, Rafael, Metatron, Zadkiel, Uriel, Jofiel, Gabriel, Chamuel och Sandalfon. Det kan också komma med andra änglar ifall de tycker det behövs.

Änglarnas energi är väldigt mild och skön, de helar dig och sköter om ditt innersta barn. De öppnar en helt ny värld åt dig om du är beredd för det och de hjälper gärna till om vi ger dem lova att hjälpa.

Pris för ängla healing 1 timme 80e

Läs mera om healing, hur det kan påverka, vad händer under healingen m.m.

Kolla upp här!

Helmen Taikaa

  Marisorvägen 18, 66540 Petsmo
info@helmentaikaa.fi

  FO-nummer: 2372782-7

© 2023 Helmen Taikaa. Alla rättigheter förbehållna.
Web: ToimivaIT

Tietosuojaseloste

Beställ nyhetsbrev

Beställ nyhetsbrevet så får du aktuella nyheter och erbjudanden till din e-mail

*Namn

*E-mail

Fält märkta med stjärna (*) är obligatoriska.

Helmen Taikaa informerar på Facebook