info@helmentaikaa.fi

Feedback

Feedback av änglahealing

"Hej och tack ännu en gång för en otrolig änglahealing! Behandlingen var skön och jag känner mig mycket lättare nu, som om alla gamla problem och bekymmer försvunnit. Framtiden ser ljusare ut och kanske jag äntligen får tillräckligt med mod att förverkliga mina drömmar. Kan verkligen rekommendera denna healing!

Hälsningar, Katarina"

Palaute Gua Sha-hieronnasta

"Tuntui hyvältä, ei sattunut, oli rentouttavaa, helpotti jumeja ja menen kyllä uudestaan. - Timo"

Migreenipäänsärystä kärsivä 9 vuotiaan Mikaelin palaute: "Tuntui hyvältä ja auttoi päänsärkyyn. Hieronta kesti vähän kauan, mut ei haitannu kun päänsärky meni pois."

"Hieronta tuntui hyvältä ja rentouttavalta. Ei sattunut yhtään. Kehossa tuntui hyvältä kun veri lähti paremmin kiertämään. Olo jälkeenpäin hyvä, rentoutunut ja kevyt. Jumipaikat pehmeni/aukesi. Voin suositella lämpimästi tätä hieronta muotoa kaikille. Itse tykkäsin ja menen uudestaan.
Kivikampa tuntui erityisen hyvältä. - Eeva-Leena"

Palaute enkelihoidosta

"Olen kulkenut matkaani useamman vuoden enemmän ja vähemmän itselleni oikealla tiellä. Tänä keväänä matkaa joudutettiin valtavalla vauhdilla eteenpäin ja aloin nähdä merkkejä enkeleiltä. Valkoisia höyheniä erikoisissa paikoissa, kylttejä, eläimiä. Tiedonjano kasvoi ja oman tien löytäminen tuli voimakkaana tarpeena. Olen Jessican sivuilla vieraillut aiemminkin, mutta nyt tuli voimakas tunne siitä, että täytyy päästä enkelihoitoon hänen luokseen. Ajan sain nopeasti.

Suljettuani silmäni, hoito alkoi välittömästi. Universumin apujoukot tulivat välittömästi paikalle. Katselin itseäni ulkopuolisena, kun minua hoidettiin kultaisella valolla, jolla minua "skannattiin" läpikotaisin. Pääsin lentämään enkelien kanssa korkeilla vuorilla, istuin vuoren huipulla kylpien valossa tuulen hulmutessa hiuksissani ja tunne, että vierelläni kuljettiin kokoajan, oli ihana ja turvallinen. Matka vuorilla oli huikea ja kyyneliltä ei voinut välttyä. Hoidon lopussa käteeni tartuttiin lohduttavasti, kuin en olisi ikinä yksin.

Jessica välitti minulle viestejä Enkeleiltä ja voi kuinka he tietävätkin kaiken minusta. Olen äärettömän kiitollinen välitetyistä viesteistä ja Enkeleiden läsnäolosta elämässäni. Käteen tarttunut oli oma suojelusenkelini. Vanhoja kahleita on poistettu, solmuja avattu, jotta voisin vapaammin jatkaa tätä matkaa tässä elämässä kohti sitä yhtä ykseyden päämäärää. Matka on varmasti vielä pitkä minulla, mutta nyt ollaan oikealla suunnalla.

Hoidon jälkeisinä päivinä olen ollut tavattoman väsynyt. Olo on rauhallisempi kaikin puolin. Sain myös hyviä vinkkejä egon hiljentämiseen. Pyysin Enkeleitä hiljentämään hieman tahtia nyt ja he ovat sitä kunnioittaneet, että saan sulatella kaikkea hetken rauhassa. Joka päivä he ovat kuitenkin vierelläni ja muistuttavat olemassaolostaan. Ja eipä heitä voi olla huomaamatta, sen verran voimakkaasti ovat elämässä mukana. Kiitos. Rakkautta ja anteeksiantoa opetellen eteenpäin.

Kiitos vielä myös Jessicalle.

-Saara"


”Minulla oli jo kauan ollut kiinnostus avautua enemmän kaikelle. Olen pyrkinyt työskentelemään näiden asioiden parissa ja saanutkin erilaisia merkkejä enkelien läsnäolosta elämäni aikana.
Enkelihoito oli jo kauan aikaa kutsunut minua ja päätin varata ajan, koska juuri silloin minulla oli ollut elämässäni raskas jakso ja keho oli jumissa.

Enkelihoito toi tullessaan paljon enemmän kuin osasin ikinä odottaa. Tapasin enkeleitä, jotka auttoivat minua matkaamaan entisiin elämiin. Minulle näytettiin tuskan hetkiä, vihaa ja surullisuutta, joita olin kantanut mukanani myös tähän elämään. Jessican mukaan enkelit olivat poistaneet minulta tätä kaikkea kantamaani taakkaa ja erityisesti jäi mieleen että enkelit olivat käyttäneet paljon aikaa sydämeni hoitamiseen. Näin myös nykyisen elämäni rakkautta ja valoa sekä minulle annettiin neuvoja tulevaan.

Kokemus oli hurja, antoisa sekä ennen kaikkea rauhoittava. Hoidon jälkeen olin monta päivää väsynyt ja ärtynyt. Kuitenkin pian huomasin, että jotakin oli tapahtunut. Oloni on ollut kepeämpi, luottavaisempi sekä parasta kaikesta, olen saanut ottaa kiitollisin mielin lisää runsautta elämääni unelmieni toteutumisen kautta.

Eniten koen, että hoito antoi minulle rauhaa. Rauhaa ja luottamusta rakkauden voimaan.

Suosittelen hoitoa erittäin lämpimästi kaikille! Kiitos Jessica!”
-A-M

Eläinkommunikointi (etänä, koira jo taivaassa)

Hei! Kun otit yhteyden koiraani (joka oli jo koirien taivaassa) oli se mulle aika arka paikka, ja on kieltämättä vieläkin...Se tuntui hyvältä ja pahalta, pahalta siksi, että sinä jouduit kärsimään siitä....Hyvää oli tietenkin se, että koirani on kivuton ja oli viihtynyt meillä sekä ollut onnellinen...Toisaalta koirani kuolema oli mulle myös helpotus...oli aika vaikeaa katttoo koiran kärsimyksiä ja sitä alinomaista namujen pyyntiä, sehän ylisyöminen liittyi gusshingintautiin, tiesi, ettei voi antaa liikaa ruokaa ja kuitenkaan ei voinut olla antamatta...olen ymmärtänyt, että näin on hyvä ja että hän oli valmis lähtemään...että uskalsin tehdä sen päätöksen, joka oli kova paikka.. Vaikka muutama oli sitä mieltä, että pitäs kattoo vielä...olen sulle, Jessica, todella kiitollinen tuestasi..

Reikihoito (kaukona)

”Kiitos ihanasta ja rentouttavasta hoidosta. Oloni on nyt muutaman tunnin jälkeen tuntunut selvästi kevyemmältä ja helpommalta, kuin viimeisen kuukauden aikana. Tuntuu kuin osa ylimääräisestä painolastista olisi jäänyt pois. - Milla”


Kokemus oli lämmin, uskoa tulevaan antava/ voimaannuttava <3 Kiitos Jessica <3


"Nyt on semmonen rauhallinen, mutta erittäin säkenöivä, monissa eri väreissä oleva olo. En oo tuntenu näin tasapainoselta ja energiseltä vuosiin. Hoito laitto myös fyysisen kehon luonnolliset parannusmekanismit jylläämään, kiitos! - Joel"


Asiakkaiden palautteita Yksisarviskaukohoidoista

"Ihana hoito, auttoi monella tavalla ja toi hyvän, kevyen olon. Kuin olisi valtava taakka otettu pois! Mieliala paljon rauhallisempi ja iloisempi kuin ennen. Suosittelen lämmöllä kokeilemaan <3"


"Hoidon alussa, ennen kuin menin ihan painottomaan tilaan, sain selkeän viestin, että "Päästä irti kontrolloinnin tarpeesta. Nyt voit vaan olla, ei tarvitse tehdä mitään, ei tarvitse kuin olla... Hengityskin kulkee itsellään, sinä saat vain olla..." Se oli aikas luksusta. Siinä todella ymmärsi miten paljon sitä aina kontrolloikaan kaikkea, ja nyt sai vaan olla, ah, ihanaa!

Kiitos! Hoito oli hyvin voimakas, mutta kuitenkin samalla erittäin lempeä, niin ettei siitä olisi halunnut palata, vaan niihin energioihin olisi voinut jäädä vaikka kuinka pitkäksi aikaa. Otin hoidon vastaan makuulla reaaliaikaan. Tarkoitukseni oli ottaa hoito vastaan vasta seuraavana päivänä, mutta sain niin vahvan intuitiivisen viestin, että hoito tuleekin ottaa reaaliaikaan vastaan, joten tottelin intuitiotani.

Ennen hoitoa minua opastettiin juomaan kuumaa vettä ja pukeutumaan hyvin lämpimästi. Kävin kahden peiton alle makaamaan ja heti kun sanoin ottavani vastaan Jessican kanavoiman Yksisarviskaukohoidon korkeimmaksi parhaakseni, alkoi kämmeniäni kuumottamaan. Kuumotus muuttui kohta jo polttavaksi tunteeksi, mutta ei ikävällä tavalla. Kylmä ilmavirta alkoi puhaltamaan ympärilläni. Tunsin miten sydäntäni alettiin hoitamaan. Tietoisuuteeni tuotiin, että siellä on joku ikivanha tiedostamaton asia, liittyen Inkojen historiaan ja anteeksiantamiseen. Minulle ei näytetty tai kerrottu tästä enempää, mutta tunsin miten sydäntäni hoidettiin. Se tuntui pistelevältä tuntemukselta, välillä ihan kivulta sydämessäni.

Tämän jälkeen tunsin miten minut suorastaan upotettiin hoitavaan ja rakkaudelliseen energiaan. Kehoni muuttui painottomaksi, olin kehossani, mutta toisaalta en tuntenut olevani kehossani. Se oli uskomattoman ihana tunne. Oli höyhenen kevyt, olin ilmaa, olin rakkautta. Tämä oli niin upea tunne ja tunsin miten kiitollisuus täytti minut. Seuraavaksi minulle kerrottiin, että sydämeni timattisäikeitä vahvistettiin. Ihmettelin hetken mitä ne ovat, kunnes minulle näytettiin, että ne ovat rakkaudellisia säikeitä tiettyihin ihmisiin, tilanteisiin ja muistoihin. Tässä kohtaa tajuntani lähti jonnekin, minne tietoinen mieleni ei päässyt mukaan, eli totaalinen musta aukko.

Kunnes havahduin olevani kristallisessa huoneessa. Huone oli siis täynnä Yksisarvisia ja kristalleja. Uskomattoman kaunista ja korkeavärähteistä. Sieltä ei olisi halunnut pois ollenkaan. Yksisarviset hoitivat minua sekä kristalleilla että omalla huikealla energiallaan.

Näin myös välähdyksen kahdesta koirasta. Toinen oli pentu, joka on vanha ja viisas sielu, ja toinen oli koiravanhus, joka myös on vanha ja viisas sielu, mutta ei niin vanha sielu mitä pentu on. Mietin hetken, ketä nämä koirat ovat, kunnes hoksasin että ne hoitavat minua. Vanha koira sai itselleenkin hoidosta parantavaa energiaa, mutta oli myös hoitamassa minua. Pentukoira hoiti valtavan suurella rakkaudella minua. Tunnistin, että nämä ovat Jessican koirat. Oli huikeaa lukea lähettämäsi hoitopalaute, kun olit ottanut kuvat koiristasi, jotka olivat mukana hoitamassa minua, näin tuon saman kuvan hoidon aikana. Hoidon loppuvaiheessa pääni tuntui hyvin raskaalta, lähes kipeältä. Ylempiin chakroihin tehtiin suurta huoltoa. Pää oli hetken kuin painetta täynnä ja sitten meni taas taju. Lopuksi havahduin kurkun kutinaan, kun piti alkaa yskimään. Katsoin kelloa, olin ottanut hoitoa vastaan 55min. Tunnustelin hetken ja totesin, että nyt on hoito ohitse. Oloni oli hyvin rakkaudellinen, raukea, ja niin väsynyt. Kuin olisin maratonin juossut. Kun katselin huonetta jossa otin hoidon vastaan, näin miten ilma väreili. Näin myös aurat paljon selkemmmin. Kolmatta silmää oltiin siis viritetty hyvin. Kun nousin hoitopöydältä, huomasin, miten ilmassa leijui 1,5cm pitkä valkoinen höyhen. Ihana, eikä hajuakaan mistä se siihen tupsahti. Loppupäivänä en jaksanut tehdä yhtään mitään järkevää. Keskityin lepäämään ja vain olemaan perheen kesken. Kiitos rakas Jessica tästä kokemuksesta. Rakkaudella, Piia"


  • "Kiitos, en oo koskaan ollut tuollaisessa tilassa, että todella luulin ehkä 10 min makoilleeni, ja ihan hereillä koko ajan, ja jossain vaiheessa olikin kulunut 50 min! Oli aivan tosi ihana ja kevyt olo - hoito tuli just eikä melkein oikeeseen saumaan.
  • Kiitos rakas! No huh huh! Wow, huikeaa!!
  • On ollut ihan mieletön olo seuraavana päivänä. Itsevarma, voimakas, ja uusia ideoita ja ajatuksia ja suuria suunnitelmia on vahvistettu. Ego yrittää pistää kauheasti hanttiin, koska nyt lähti taas niin isoja kerroksia pois, mutta on semmonen olo, että en jaksa välittää siitä.
  • Hoito oli todella voimakas, miulla ei oo mitään muistikuvaa siitä. Soitin meni tilttiin viereisessä huoneessa, että sen verran kovat energiat oli.
  • Huikea lukea tuota hoidon kuvausta. Miulla oli myös sellainen olo, että nyt tuli aika tuju hoito.
  • On ollut niin ihanan vapaa ja varma olo.
  • Muutama yö hoidon jälkeen sain unessa ohjeistusta mitä minun täytyy tehdä työssäni, miten pääsen tekemään valotyötä, omalla tavallani. Ihan outo olo kun sisällä on niin suuri varmuus. Kiitos, siun hoito vei tätä juttua todella paljon eteenpäin! -Eija"

Palaute enkeli-illasta

"Kiitos vielä tämäniltaisesta enkeli-illasta. Ilta oli ikimuistoinen ja kokemus oli todella mahtava henkisellä tasolla, sain vastauksia mieltä painaviin asioihin ja mieli on nyt levollinen ja kovin kiitollinen. Odotan jo uutta iltaa enkeleiden parissa. Olet kyllä saanut korkeimman johdatuksen tähän kaikkeen. -Susanna"

Kiitos palautteista <3
Jessica

Helmen Taikaa

  Marisorvägen 18, 66540 Petsmo
info@helmentaikaa.fi

  FO-nummer: 2372782-7

© 2023 Helmen Taikaa. Alla rättigheter förbehållna.
Web: ToimivaIT

Tietosuojaseloste

Beställ nyhetsbrev

Beställ nyhetsbrevet så får du aktuella nyheter och erbjudanden till din e-mail

*Namn

*E-mail

Fält märkta med stjärna (*) är obligatoriska.

Helmen Taikaa informerar på Facebook