info@helmentaikaa.fi

Jessica

Jessica Aspnäs

Hej! Kul att du hittat till min hemsida! Hoppas du hittar något som jag kan hjälpa dig med!

Jag har gått olika healing kurser i flera år och senaste var Enhörningshealingskolning, och de är definitivt väldigt intressanta och deras hjälp är otroligt härligt! Samma som med änglarna, så otroligt hur mycket de kan hjälpa oss med, bara vi ber om deras hjälp och det inte går i kors med själsplanerna.

Är supernöjd då jag får nu hjälpa andra att få kontakt med sin ängel eller enhörning, ge healing och få dem att må bättre och hitta rätt spår i livet att gå i.

Jag startade firman min 2015 och gjorde sådär smått, med att sälja smycken osv. Nu har jag utvidgat och har att erbjuda många olika tjänster, så som djurkommunikation, olika healing, smycken, naturkosmetik m.m.

Jag har två söta små flickor födda 6/2014 och 10/2015 samt en hund, så livet är verkligen fullt med glädje och sorg ibland också. Men jag har lärt mig väldigt mycket under mitt liv och är ju ändå först 27 år. Har aldrig sett att åldern har någon betydelse, vi är alla så olika och vi alla har levt så olika liv med olika läroläxor. Tycker ändå att vi aldrig är färdiga utan det finns alltid en massa nytt att lära sig, och det gör ju livet så kul, blir inte tråkigt iallafall! :)

Hoppas vi träffas snart!

Mvh: Jessica

Jag och mina flickor

Jag och mina flickor

Helmen Taikaa

  Marisorvägen 18, 66540 Petsmo
info@helmentaikaa.fi

  FO-nummer: 2372782-7

© 2024 Helmen Taikaa. Alla rättigheter förbehållna.
Web: ToimivaIT

Tietosuojaseloste

Beställ nyhetsbrev

Beställ nyhetsbrevet så får du aktuella nyheter och erbjudanden till din e-mail

*Namn

*E-mail

Fält märkta med stjärna (*) är obligatoriska.

Helmen Taikaa informerar på Facebook