040 760 0428
info@helmentaikaa.fi

Nätbutiken öppen 24/7! Välkommen och shoppa!

https://kauppa.helmentaikaa.fi/

Helmen Taikaa vid Ekofrisör Mieli!

Välkommen och bekanta dig med ekologiska produkter som Mieli har att sälja, samt Helmen Taikaa produkter.

Du kan boka tid eller även komma utan tidsbokning och ta örhängen med säkra Blomdahl tekniken eller pröva på Reikibehandling och Indisk huvudmassage.

Välkommen!

Adress:
Rådhusgatan 32, 65100 Vasa

Helmen Taikaa är vid Ekofrisören Mieli:

Fre 29.6 kl.9-16

Fre 20.7 kl.9-16


Juice Plus+

Via mig kan du beställa Juice Plus+ kosttillskott med hög kvalitet. Både jag och kunderna har fått väldigt positiva ändringar i livet och kosten.

PXC Underwear

Håller homepartyn av PXC Underwear underkläder och du kan även beställa mig till olika händelser, kvinnokvällar m.m. Håller en liten bh-skolning där jag hjälper er att hitta rätt storlek och modell på bh:n.

Blomdahl

Säljer Blomdahl örhängen som passar även allergiker, från barn till vuxna. Gör även hål i öronen säkert och snabbt, där man kan lägga hål i båda öronen på samma gång, skonsamt för barnen!

Healing

Gör healing där jag jordar och skyddar både mig och kunden så det skall vara säkert och man mår bra efter healingen. Healing som jag gör är Reiki-, Ängla- och Enhörningshealing

Änglakvällar

Håller även Änglakvällar (på finska) och Enhörningskvällar (på finska) , i dessa kvällar pratar vi om ämnen, ger boktips och gör visualisationsresor.

Djurkommunikation

Du kan även beställa djurkommunikation ifall du har något du undrar över eller om du vill fråga något av ditt husdjur.

Händelser

Helmen Taikaa vid Ekofrisören Mieli