info@helmentaikaa.fi

Djurkommunikation

Djurkommunikation är liksom ett slags språk mellan människor och djur, liksom vi lär oss finska och svenska i skolan så kan man lära sig att kommunicera med djuren. Det är många som tycker det är konstigt, jag förstår ju inte varför, för det är ju normalt åt mig, och många andra.

Djurkommunikation är ett sätt att kommunicera med djuren och det gör ju flesta människorna med sina husdjur utan att de märker det själva. Tänk efter en stund på olika tillfällen, t.ex. du vet då din hund/katt behöver ut, är hungrig m.m. det är telepati, liksom mellan människorna också. Det kräver en del övning och att man är intuitiv och "öppen" men är otroligt roligt, man kan kommunicera med husdjur, vilda djur i naturen m.m. och även med de som gått över till andra sidan.

Jag har gått två olika djurkommunikationutbildningar och senaste var Maiccu Kostiainens utbildining. Hon har hållit på med detta i flera år och reser runt och lär djurkommunikation, hon gör det även via internet. Kolla hennes sida (finns på finska & engelska):

http://www.animalstalk.fi/

Då du beställer djurkommunikation av mig, så behöver jag en bild av ditt djur, skicka gärna en bild där det inte finns andra djur eller människor. Berätta djurens namn och ålder. Om du har några frågor skicka dem också så frågar jag dem i kommunikationen. Efter att jag kommunicerat med ditt djur skickar jag via e-mail åt dig texten av kommunikationen, vad den just nu ville berätta.

Djurkommunikationen kostar 44€, du kan betala den via min nätbutik.

Skicka bilden och frågorna hit: info@helmentaikaa.fi

Helmen Taikaa

  Marisorvägen 18, 66540 Petsmo
info@helmentaikaa.fi

  FO-nummer: 2372782-7

© 2024 Helmen Taikaa. Alla rättigheter förbehållna.
Web: ToimivaIT

Tietosuojaseloste

Beställ nyhetsbrev

Beställ nyhetsbrevet så får du aktuella nyheter och erbjudanden till din e-mail

*Namn

*E-mail

Fält märkta med stjärna (*) är obligatoriska.

Helmen Taikaa informerar på Facebook