info@helmentaikaa.fi

Healing frågor

Vad handlar healing om?

I healing förmedlar jag Universal energi via mina händer till kunden, jag är alltså en slags port/ hjälpmedel för att få denna energin förmedlat. Under healingen behandlas kundens chakrasystem som öppnar både fysiska och mentala "lås" som kommit under detta och förra liven.

Vad kan healing göra? Vad är det bra för?

Dessa olika healing som jag gör kan:

 • rengöra och ta bort negativa känslor
 • ge styrka och tro på sig själv och livet
 • hjälpa till i svåra situationer
 • hjälpa med olika fysiska smärtor, t.ex. huvudvärk
 • utveckla kreativitet
 • förstärka intuition
 • användas som hjälp att slippa olika beroenden
 • få livet att vara mycket lättare även fast man har motgång

och mycket annat!

Det är ju svårt att säga hur det påverkar just DIG, för vi är alla så olika och jag kan inte lova någon hur det hjälper en för det är upp till var och en hur allt går. Det vet jag att alla dessa olika healing som jag gör hjälper även fast man inte tror på något sånthär. Såklart är ju "signalen" dåligare om man inte är mottaglig, men det hjälper.

 

Inga healing får göras utan lov! Man skall alltid ha lov för att ge healing åt en annan!

 

Healing kan (och oftast händer det också) starta en prosess i dig, det kan jag ju inte säga på vilket sätt ditt liv ändras med healing, men oftast öppnas det helt nya dörrar och helt ny värld och ditt liv kan ändras totalt, om du är färdig för det. Därför är det viktigt att ha ens lov till healing, för så konstigt som det låter, så är inte alla färdiga att ändra sig, de trivs i sin egen cirkel var de kan vara negativa och rädda, de vågar inte ta steget ur sitt bekväma området.

Måste man vara sjuk eller ha någon orsak varför man kommer på healing?

Nej, healing passar alla, så som vuxna, barn och djur. Bästa orsaken att beställa healing är för att det känns att man behöver det, man vet inte varför men det känns så, lyssna på intuitiva känslor. T.ex. kanske du har det svårt och behöver slippa framåt i livet eller har svårt att göra beslut m.m. Då kan healingen hjälpa dig att göra rätta val och gå framåt i livet.

Vad krävs av en som sänder healing?

För att kunna göra det måste man sköta sig själv också och hålla sig "ren kanal", varje dag, med hjälp av olika övningar, meditation, visualisation, och energibehandlingar. Det är alltså en livsstil, och då man gör healing så är det verkligen inget "löpande band"- system, utan det krävs flera timmar per kund och efter varje kund och healing skall du som sändare renas också, så du kan inte ta nästa kund genast, och helst inte samma dag heller. Det kräver ändå mycket krafter och energi, fast man förmedlar Universal energi och inte sin egen.

Vad händer under healing?

Kunden får sitta på en bekväm stol eller ligga bekvämt på en massagebord. Lägger på en filt så att kunden inte skall få det kallt och en lätt duk över ögonen så att du kan slappna av dig (detta är inget måste). Har på lugn musik i bakgrunden och alla healing som jag gör börjar jag med att jorda mig och kunden i Moder Jords energier och skyddar oss med olika energiskydd.

Sedan förmedlar jag Universal energi via mina händer till kunden, jag behandlar kundens chakrasystem ändra från topp till tå. Rör på händerna intuitivt ovanför kroppen och kan även röra om det behövs t.ex. vid huvudet eller axlarna m.m.

Oftast kommer det upp saker och ting från kundens förra liv som påverkar på något sätt nu, t.ex. som räddsla. Det är helt vanligt att man börjar gråta eller att tårarna bara rinner, utan att man vet varför. De är saker som innerst inne har suttit fast vid kunden och stiger nu upp i medvetandet och "rensas bort". Kunden kan under healingen känna varm eller kall luft, lite smärta t.ex. vid benet, handen etc.

Vad händer efter healing?

Efter healingen kan man känna sig avslappnad, trött, lättnad m.m. det är väldigt viktigt att lyssna på sin kropp och ge den vila om det så känns, och gör helst inga stora fysiska saker efter healingen typ far o springa eller nått sånt. Vila och ta det lugnt, njut av energierna. Kom också ihåg att dricka mycket vatten, både före och efter healingen för det hjälper energina att färdas i kroppen.

Du skall också lägga hänsyn till olika tankar och ider du får och drömmar som du ser närmaste dagarna efter healingen.

Kan healing göras som distans? Och kan distanshealing tas emot före eller senare än man bokat tid?

Ja, för det är frågan om energi och då har tid och plats ingen skillnad.

Ibland är det till och med bättre att ta distanshealing, åtminstone för både djur och barn är distanshealing lättare för då behöver de inte sitta eller ligga stilla, utan de kan ta emot sin healing t.ex. då de sover. Distanshealing är ju super då man inte behöver resa för att hjälpa, jag kan här från Vasa i Finland göra en distanshealing till en som ligger i sin egen säng i t.ex. Australien.

Om man är väldigt spänd så kan det vara bekvämare för kunden att ligga i sin egen säng i lugn och ro och ta emot sin healing, och då påverkar ju healingen bättre destå mera man kan slappna av.

Hur skall jag göra som tar emot distanshealing?

Efter att du beställt tid och betalat den sänder jag info åt dig hur du tar emot healingen. Men i överlag sker det så att du sitter på en bekväm stol där hemma/ var du nu tar emot healingen, eller ligger i en säng. Se till att ingen stör dig under healingen, inte andra människor eller husdjuren. Du kan ha på lugn musik (var de inte sjunger) i ett annat rum än var du tar emot healingen.

Varför är det viktigt att jorda och skydda sig?

Healing eller andra andliga metoder bör aldrig göras utan skydd och jordning. Jag vet att detta är något som folk inte blir lärd till, inte ens på skolningarna. I alla healing som jag gör, så jordar och skyddar jag både mig och kunden, så att healingen skall vara trygg för oss båda.

Här är några exempel på vad som händer om man inte är jordad och skyddad:

Man kan:

 • få huvudvärk, t.o.m. migren
 • fälla saker och ting ur händerna
 • vara klumpig och stöta sig
 • må illa
 • krockar med dörrar m.m
 • du drar i dig andras energier
 • trötthet
 • känna sig vinglig/ yrsel
 • känna sig arg
 • Om man har varit väldigt länge utan att ha varit jordad kan man t.o.m. insjukna i:
 • depression
 • astma
 • allergier

och mycket annat!

Det är väldigt viktigt att jorda sig och skydda sig, varje dag! Då du gör det förenar du din energifält i jordens energier, det behövs för att må bra både fysiskt och psykiskt.

Energiskydden kommer runt dig och din aura, det behövs för att du inte skall bli påverkad av andra människors negativa och hotfulla energier.

Du kan göra jordningen både fysiskt och mentalt(psykiskt), men båda behövs för att hållas i balans.

Här är några exempel på hur du kan jorda dig:

-stäng ögonen och känn hur det växer rötter från dina fötter, genom golvet och allt annat, ända ner i mittpunkten av jorden, känn hur jordens energierna stiger upp via dina rötter, fyller dig med jordande energi och stiger ända upp till upphovet (Universala grunden).

-gå barfota i gräset eller i sand, så att du är i kontakt med Moder Jord

-ligga i gräset

-dricka varmt vatten

-röra på sig, t.ex. diska, städa, dansa

-meditera

-sitta vid ett träd och känna hur det växer rötter ur dina fötter och hur de förenas med trädens rötter

-krama träd

-ut och gå i frisk luft

-äta mörkchoklad

Hur skiljer sig dessa tre olika healingmetoder?

I alla healing som jag gör, så jordar och skyddar jag både mig och kunden, så att healingen skall vara trygg för oss båda.

Reikihealing

I reikihealing förmedlar jag Universal energi, för att hela dig, föra dig framåt i livet, ta bort smärtor (om det är för ditt högsta bästa).

Läs mera här

 

Änglahealing

I ängla healing är såklart din egen skyddsängel med för den är ju med dig alltid, sedan är också Maria och ärkänglarna; Mikael, Rafael, Metatron, Zadkiel, Uriel, Jofiel, Gabriel, Chamuel och Sandalfon. Det kan också komma med andra änglar ifall de tycker det behövs.

Änglarnas energi är väldigt mild och skön, de helar dig och sköter om ditt innersta barn. De öppnar en helt ny värld åt dig om du är beredd för det och de hjälper gärna till om vi ger dem lova att hjälpa.

Läs mera här

 

Enhörningshealing

De hjälper dig att förstå och se livsuppgiften och själsplanen tydligare.

Deras energi är glatt, ljust och sprattligt. Enhörningarna får en att skratta och fyller upp drömmar. De hjälper dig med stora saker för att gå framåt i livet i stora steg med full fart och på.

Läs mera här

Kan jag ta emot t.ex. änglahealing fast jag inte tror på änglar/ är inte säker om de finns?

Definitivt, alla healing jag gör påverkar ändå. De kan också öppna eller förstärka en port mellan dig och din ängel/ olika änglar.

Hur många energibehandlingar behövs och hur ofta?

Det beror på var och en, alla negativa känslor, minnen och tankar samlas i chakrorna och förorsakar förstoppningar i dem och förhindrar dem att funka ordentligt. När energin inte slipper och flöda i chakrorna förorsakar de fysiska smärtor, krämpor och även sjukdomar. Helandet sker först i energinivån, varifrån det sedan återspeglas till fysiska nivån och helar kroppen. Därför kan det ta många dagar eller veckor förrän man känner någon ändring i sig själv eller livet, eller så kan man känna det genast efter healingen.

Hur många och hur ofta det behövs healing beror helt på hur mycket andlig belastning man har och hur färdig man är att lämna det. Det är ju från både detta liv och liv du levt tidigare som belastar. När man tar emot healing är det som en lök, våning för våning skall det skötas och rengöras. Hur du lever, tänker och äter har också stor betydelse till hur mycket dina chakror belastas.

Boka tid till healing du vill ha via e-mail: info@helmentaikaa.fi

Prislista

Helmen Taikaa

  Marisorvägen 18, 66540 Petsmo
info@helmentaikaa.fi

  FO-nummer: 2372782-7

© 2024 Helmen Taikaa. Alla rättigheter förbehållna.
Web: ToimivaIT

Tietosuojaseloste

Beställ nyhetsbrev

Beställ nyhetsbrevet så får du aktuella nyheter och erbjudanden till din e-mail

*Namn

*E-mail

Fält märkta med stjärna (*) är obligatoriska.

Helmen Taikaa informerar på Facebook