info@helmentaikaa.fi

Enkelihoito

Oma suojelusenkeli

Meillä jokaisella on meidän oma enkelimme, suojelusenkeli. Se kulkee mukanasi koko ajan, ennen syntymääsi, koko elinikäsi ja vielä kuolemankin jälkeen. Se auttaa sinua ja on iloinen jos pyydät häneltä apua, hän ilomielin auttaa sinua. Mutta muista pyytää apua, sillä enkelit noudattavat ihmisten vapaata tahtoa joten eivät voi auttaa ilman lupaa. Muista siis pyytää aina enkeleiltä apua <3

Emme siis koskaan ole yksin, vierelläsi on aina oma enkelisi. Enkeleitä on myös muitakin kuin suojelusenkelit, esim. arkkienkelit. Heiltä voit myös pyytää apua, aivan kuten omalta enkeliltäsikin.

Enkelit ovat täällä auttamassa meitä ja he tarvitsevat myös meitä ollakseen mahdollisimman monelle avuksi. Enkelihoitajana toimin siis eräänlaisena välikätenä.

Enkeleiden havaitseminen

On erilaisia tapoja havaita enkeli ja jotta tietäisit onko se enkeli vai ei, niin sitä minun ei ole tarvinnut edes miettiä. Sillä siitä huokuva ilo, levollisuus, rauha ja hyvän olon tunne on todella mahtava. Enkelten läsnäolo on aina eheyttävää ja positiivista. Enkelin voit havaita kosketuksesta, tuoksusta, nähdä enkelin sisäisillä silmilläsi, kuulemalla enkelin äänen tai enkelikuoron. Voit myös tuntea ilman viilenevän/lämpenevän, ilman näkyvää ja luonnollista syytä. Konkreettisia viitteitä enkelin läsnäolosta on esim. valkoiset höyhenet, lintu, valo, perhonen. Myös kuviin voi ilmestyä orbeja eli enkelipalloja.

Enkelihoidossa olen kuin työrukkanen, välikappale, välitän enkelienergiaa hoidettavalle.

Enkelit välittävät ihanaa, lempeää ja parantavaa energiaa.

Moni lapsi näkee enkeleitä mutta tämä taito unohtuu/jää pois ajan myötä ja kun heille kerrotaan että se on vain mielikuvitusta ja lopuksi he kieltävät itseltään sen mitä he näkevät.

Enkelihoidossa sinulla on mahdollisuus jälleen avata yhteys enkeliisi ja muihin enkeleihin. Anna enkeleille lupa auttaa sinua ja anna heille mahdollisuus tulla elämääsi ja huomaat kuinka paljon helpompaa ja ihanampaa elämä on <3

Voit jutella mielessäsi tai ääneen, mieluiten päivittäin enkelillesi, hän on aina, ihan aina vierelläsi, hän ei koskaan jätä sinua, joten et ole koskaan yksin. Kun juttelet enkelillesi, vahvistat yhteyttänne ja yhteydenpito on aina vaan helpompaa ja luonnollisempaa.

Hoidon kulku

Hoidettava joko istuu tuolilla tai makaa hoitopöydällä silmät kiinni kevyt liina silmillä. Aloitan päälaelta ja siirryn siitä kohti jalkoja, hoitaen kehoa, auraa, chakroja, välittäen ihanaa ja parantavaa enkelienergiaa.

Hoito sisältää alku- ja loppukeskustelun.

Minulla on vaitiolovelvollisuus joten kaikki mitä keskustelemme jää meidän ja enkeleiden väliseksi.

Enkelihoidon kesto on noin 1 tunti, sisältää alku- ja loppukeskustelun ja hinta on 80€. Varaa aika ja avaa portti sinun ja enkeleiden välille tai vahvista yhteyttänne ja samalla annat enkeleille luvan tulla auttamaan sinua.

Kun olet kosketuksissa Enkelisi kanssa päivittäin, et ainoastaan auta itseäsi. Sinun kauttasi Enkelit voivat lähettää Valoa maailmaan auttaakseen niitäkin ihmisiä, jotka eivät tunne heitä.

Enkelihoito kaukohoitona

Enkelihoidon voi tehdä myös kaukohoitona aivan kuten Yksisarvishoidon ja Reikihoidon. Kun tilaat kaukohoidon, niin lähetän sinulle hoidon vastaanotto-ohjeet sähköpostiisi.

Olisi hyvä että olet erillisessä huoneessa auki olevista elektroniikkalaitteista kuten tv, tietokone, puhelimet ym. Voit sytyttää hoidon ajaksi kynttilän/kynttilöitä huoneeseen jossa vastaanotat hoidon. Katso, että saat olla ihan rauhassa ettei kukaan ihminen tai lemmikki häiritse sinua hoidon aikana.

Voit istua alas tai maata sängyllä, silmät suljettuina ja siirryt mielessäsi Pyhään paikkaan <3

Pyhä paikka on sellainen jossa sinulla on kaikkein paras olla, paikka jossa tunnet suurta mielenrauhaa, sekä taianomaista ja rauhoittavaa energiaa <3 Se voi olla meren rannalla, mökissä takkatulen äärellä, metsässä, veneessä, ihan mikä paikka vaan. Se voi olla paikka, jossa et ole koskaan edes ollut tai paikka, jota ei voi edes fyysisin silmin nähdä. Tärkeintä on, että sinulla on hyvä olla siellä.

Hoidossa maadoitan ja suojaan hoidettavan sekä itseni ja välitän käsieni kautta Enkelten ihanaa, lempeää ja parantavaa energiaa. Hoidan sinun 12 chakraasi, auraasi ja kehoasi. Hoidon lopuksi tarkistan vielä omat sekä hoidettavan juuret ja suojaukset.

Helmen Taikaa

  Marisorvägen 18, 66540 Petsmo
info@helmentaikaa.fi

  Y-tunnus: 2372782-7

© 2024 Helmen Taikaa. Kaikki oikeudet pidätetään.
Web: ToimivaIT

Tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi ajankohtaisia tietoja ja tarjouksia sekä saat tiedon uutuuksista ensimmäisten joukossa.

*Nimi

*Sähköpostiosoite

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia täyttää.

Helmen taikaa tiedottaa Facebookissa!