info@helmentaikaa.fi

Yksisarviskaukohoito

Kun varaat ajan Yksisarviskaukohoitoon, se on jo riittävä avunpyyntö Yksisarvisille, että he saavat luvan alkaa auttamaan. Siitä hetkestä lähtien Yksisarviset avaavat mahdollisia lukkoja ja poistavat esteitä jotka haittaavat parantavan energian vastaanottamista ja hoidon kokemista. Suurin energialataus tulee sitten hoidossa.

Hoidon aikana sinun 12 päächakraasi avataan, puhdistetaan ja laitetaan tasapainoon. Chakroista poistetaan sinne kertyneitä haitallisia tunteita jotka ovat kertyneet tässä ja edellisissä elämissäsi, nämä tunteet estävät sinua toteuttamasta elämäntehtävääsi. Näitä ovat viha, pelko, katkeruus, hylkäämiset, petetyksi tulemisen tunne ym. Kun näitä hoidetaan pois, henkinen taakka siirtyy ja sinun on paljon parempi olla ja elää. Tämä ei tarkoita että sinulta vietäisiin muistoja pois, vaan tapahtumasta poistetaan negatiiviset tunteet jotta jäljelle jää vain itse tapahtuma jota voit sitten tarkastella korkeammasta näkökulmasta.

Nämä negatiiviset tunteet, muistot ja ajatukset kertyvät chakroihin aiheuttaen niihin tukoksia ja estävät niiden toimimisen kunnolla. Kun energia ei pääse vapaasti virtaamaan chakroista aiheuttaa se fyysisiä kipuja, vaivoja ja jopa sairauksia. Parantuminen tapahtuu ensiksi energiatasolla josta se sitten heijastuu fyysiseen tasoon parantaen kehoa.

Tarvittavien hoitojen määrä riippuu siitä kuinka paljon henkistä taakkaa on ja kuinka valmis on tästä taakasta luopumaan.

Hoidon kulku

Olisi hyvä että olet erillisessä huoneessa auki olevista elektroniikkalaitteista kuten tv, tietokone, puhelimet ym. Voit sytyttää hoidon ajaksi kynttilän/kynttilöitä huoneeseen jossa vastaanotat hoidon. Katso että saat olla ihan rauhassa ettei kukaan ihminen tai lemmikki häiritse sinua hoidon aikana.

Voit istua alas tai maata sängyllä, silmät suljettuina ja siirry mielessäsi Rauhan tilaan <3

Rauhan tila on paikka, jossa sinulla on kaikkein paras olla, paikka jossa tunnet suurta mielenrauhaa, sekä taianomaista ja rauhoittavaa energiaa <3 Se voi olla meren rannalla, mökissä takkatulen äärellä, metsässä, veneessä, ihan mikä paikka vaan. Se voi olla paikka, jossa et ole koskaan edes ollut tai paikka, jota ei voi edes fyysisin silmin nähdä. Tärkeintä on, että sinulla on hyvä olla siellä.

Hoidossa maadoitan ja suojaan hoidettavan sekä itseni ja välitän käsieni kautta Yksisarvisten säkenöivää ja parantavaa energiaa. Hoidan sinun 12 chakraasi ja Yksisarviset poistavat sinulta pelkoja, negatiivisia tunteita ja ajatuksia, joita sinulle on kertynyt sekä tässä että edellisissä elämissäsi. Hoidon lopuksi tarkistan vielä omat sekä hoidettavan juuret ja suojaukset.

Hoidon kokeminen

Hoidon voi kokea monella eri tavalla, voit nähdä erilaisia kuvia liittyen tähän tai entisiin elämiin, kuulla Yksisarvisten viestejä, tuntea kylmää ilmavirtaa, tuntea energiaa, nähdä värejä yms. Voit myös tuntea erilaisia fyysisiä tuntemuksia kehossasi. Voi myös olla, että et koe mitään hoidon aikana ja se on myös aivan normaalia. Hoito tehoaa joka tapauksessa, se tehoaa vaikket edes uskoisi Yksisarvisiin.

Kun varaat ajan kaukohoitoon lähetän sinulle vielä kirjalliset ohjeet hoidon vastaanottamisesta ja hoidon jälkeen lähetän sinulle palautetta hoidon kulusta.

Yksisarviskaukohoito lapselle 0-12v

Lapsille teen myös kaukohoitoja ja erityisesti pienille lapsille tämä onkin helpompi tehdä. Lapsi voi joko nukkua tai leikkiä hoidon aikana. Lapsen olisi hyvä olla erillisessä huoneessa auki olevista elektroniikkalaitteista kuten tv, tietokone, puhelimet ym. Voit sytyttää hoidon ajaksi kynttilän/kynttilöitä huoneeseen jossa lapsi vastaanottaa hoidon.

Kun varaat ajan kaukohoitoon lähetän sinulle vielä kirjalliset ohjeet hoidon vastaanottamisesta ja hoidon jälkeen lähetän sinulle palautetta hoidon kulusta.

Hoidon kesto 30min.

Helmen Taikaa

  Marisorvägen 18, 66540 Petsmo
info@helmentaikaa.fi

  Y-tunnus: 2372782-7

© 2024 Helmen Taikaa. Kaikki oikeudet pidätetään.
Web: ToimivaIT

Tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi ajankohtaisia tietoja ja tarjouksia sekä saat tiedon uutuuksista ensimmäisten joukossa.

*Nimi

*Sähköpostiosoite

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia täyttää.

Helmen taikaa tiedottaa Facebookissa!