info@helmentaikaa.fi

Yksisarvishoito

Kun varaat ajan Yksisarvishoitoon, se on jo riittävä avunpyyntö Yksisarvisille, että he saavat luvan alkaa auttamaan. Siitä hetkestä lähtien Yksisarviset avaavat mahdollisia lukkoja ja poistavat esteitä jotka haittaavat parantavan energian vastaanottamista ja hoidon kokemista. Suurin energialataus tulee sitten hoidossa.

Yksisarviset työskentelevät sielutasolla ja heidän välittämänsä energia on hyvin voimakasta. Tämä mahtava energia auttaa hoidettavaa parantumaan fyysisistä kivuista, jotka eivät ole hoidettavan korkeimmaksi parhaaksi. Hoito ei aina vaikuta juuri sillä tavalla mitä itse toivot, vaan hoito toimii juuri sinun korkeimmaksi parhaaksesi.

Me emme yleensä tiedä mikä on meidän korkeimmaksi parhaaksemme vaikka niin luulemmekin. Jos sinulla on esimerkiksi kipua jossain ja haluat sen paranevan hoidon aikana, näin ei välttämättä käy, sillä usein ihmisen täytyy oppia kivustaan ensin jotain ja vasta sitten hän voi parantua.

Yksisarviset myös auttavat sinua ymmärtämään ja näkemään elämäntehtäväsi sekä sielusi suunnitelman selkeämmin <3 Saat myös mahdollisesti avattua yhteytesi Yksisarvisiin tai vahvistettua jo olemassa olevaa suhdetta.

Yksisarvisten iloinen, valoisa ja leikkisä energia on aivan mahtava energiahoitomuoto ja suosittelen lämpimästi kokeilemaan tätä ihanaa hoitoa jonka Yksisarviset välittävät <3

Hoidon aikana sinun 12 päächakraasi avataan, puhdistetaan ja laitetaan tasapainoon. Chakroista poistetaan sinne kertyneitä haitallisia tunteita jotka ovat kertyneet tässä ja edellisissä elämissäsi, nämä tunteet estävät sinua toteuttamasta elämäntehtävääsi. Näitä ovat viha, pelko, katkeruus, hylkäämiset, petetyksi tulemisen tunne ym. Kun näitä hoidetaan pois, henkinen taakka siirtyy ja sinun on paljon parempi olla ja elää. Tämä ei tarkoita että sinulta vietäisiin muistoja pois, vaan tapahtumasta poistetaan negatiiviset tunteet, jotta jäljelle jää vain itse tapahtuma, jota voit sitten tarkastella korkeammasta näkökulmasta.

Nämä negatiiviset tunteet, muistot ja ajatukset kertyvät chakroihin aiheuttaen niihin tukoksia ja estävät niiden toimimisen kunnolla. Kun energia ei pääse vapaasti virtaamaan chakroista aiheuttaa se fyysisiä kipuja, vaivoja ja jopa sairauksia. Parantuminen tapahtuu ensiksi energiatasolla, josta se sitten heijastuu fyysiseen tasoon parantaen kehoa. Tarvittavien hoitojen määrä riippuu siitä kuinka paljon henkistä taakkaa on ja kuinka valmis on tästä taakasta luopumaan.

Hoidon kulku

Hoidettava istuu tuolilla tai makaa hoitopöydällä silmät suljettuina, kevyt liina silmien päällä hoidon ajan. Hoitaja maadoittaa ja suojaa itsensä sekä hoidettavan ennen hoidon kulkua. Tämän jälkeen hoitaja ottaa yhteyden Yksisarvisiin ja kanavoi Yksisarvisten energiaa käsien kautta. Olen siis toisin sanoen välikätenä :)

Tämä ihana ja mahtava energia hoitaa sinun 12 chakraasi, poistaa sinulta pelkoja, negatiivisia tunteita ja ajatuksia joita sinulle on kertynyt sekä tässä että edellisissä elämissäsi. Hoidon lopuksi hoitajana tarkistan vielä omani sekä hoidettavan maadoitukset ja suojaukset.

Hoidon kesto on 1 tunti joka sisältää alku- ja loppukeskustelun. Hoidon hinta 80e.

Hoidon kokeminen

Hoidon voi kokea monella eri tavalla, voit nähdä erilaisia kuvia liittyen tähän tai entisiin elämiin, kuulla Yksisarvisten viestejä, tuntea kylmää ilmavirtaa, tuntea energiaa, nähdä värejä yms. Voit myös tuntea erilaisia fyysisiä tuntemuksia kehossasi. Voi myös olla että et koe mitään hoidon aikana ja se on myös aivan normaalia. Hoito tehoaa joka tapauksessa, se tehoaa vaikket edes uskoisi Yksisarvisiin.

Yksisarvishoito lapselle (0-12v)

Lapselle tehty Yksisarvishoidon kokonaiskesto on 30 min.

Lapsille tehty hoito on lyhytkestoisempi koska he eivät ole rakentaneet niin suuria suojamuuria ylleen kuin aikuiset. Pienillä lapsilla on myös valmiiksi vahva yhteys Yksisarvisiin joten heillä on helpompi päästää irti negatiivisista muistoista ja tunteista jotka eivät ole heille hyväksi. Pieni lapsi voi olla huoltajansa sylissä hoidon aikana. Hoidon voi myös hyvin tehdä kaukohoitona.

Helmen Taikaa

  Marisorvägen 18, 66540 Petsmo
info@helmentaikaa.fi

  Y-tunnus: 2372782-7

© 2024 Helmen Taikaa. Kaikki oikeudet pidätetään.
Web: ToimivaIT

Tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi ajankohtaisia tietoja ja tarjouksia sekä saat tiedon uutuuksista ensimmäisten joukossa.

*Nimi

*Sähköpostiosoite

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia täyttää.

Helmen taikaa tiedottaa Facebookissa!