info@helmentaikaa.fi

Reikihoito

Reiki on henkisen tietoisuuden ohjaamaa elämänvoima-energiaa, jota käytetään hoitamiseen. Opiskelussaan Reikihoitaja syventää omaa henkistä tuntemustaan. Reikihoitaja on pyyteettömän Universaalin Rakkauden välittäjä. Jokainen Reikihoitaja saa koulutuksen aikana henkilökohtaisen vihkimyksen välittää Universaalia hoitavaa energiaa. Tämä vihkimys on elinikäinen.

Usein sairautemme alkavat jostakin ulkopuolisesta esim. stressistä. Ensin tämä aiheuttaa tukkeutumia ja epätasapainoa meidän energiakehossamme ja chakroissa. Sieltä tämä epätasapaino siirtyy fyysiseen kehoon aiheuttaen erilaisia sairauksia. On hyvä huolehtia henkisestä hyvinvoinnista. Vaikka ei tuntisi mitään varsinaista sairautta, energian tasapainottaminen auttaa torjumaan piilevien tukkeutumien siirtymistä fyysiseen kehoon.

Hoidon kulku

Reikihoidossa hoitaja välittää energiaa. Hän on välittäjä, tämä energia ei ole pois hänestä. Reikin perusajatus on, että me kaikki olemme osa Universaalia energiaa ja meidän on mahdollista saada tätä energiaa. Useimmat vain ovat unohtaneet, miten tämä kanava saadaan aikaan. Reikihoitaja toimii kanavana tähän Universaaliin hoitavaan energiaan ja välittää sitä.

Reikihoito tapahtuu rauhallisessa ympäristössä hiljaisen musiikin soidessa taustalla. Hoidettava voi joko istua tai maata hoitopöydällä. Reikihoitaja kuljettaa käsiään kehon yläpuolella aloittaen päälaelta. Hoitaja käy läpi kaikki chakrat, pitäen käsiään niiden yläpuolella. Hoidettava rentoutuu ja on energian vastaanottajana. Hän tuntee joko kuumia tai kylmiä virtauksia riippuen siitä, mikä hänen energiatasapainosa on. Energiaa välittyy se määrä mikä on tarpeen ja sinne minne sitä tarvitaan juuris sillä hetkellä.

Chakrat taspainoittuvat ja niissä tukkeutuneet energiavirrat avautuvat ja chakrat alkavat toimia puhtaina energioina.

Hoidon jälkeen

Reikihoidon jälkeen on hyvä juoda paljon vettä, se edistää edelleen hoidon vaikutusta, joka on auttanut energiavirtaukset liikkeelle.

Hinta

1tunti 80e

30min 40e

Reikikaukohoito

Teen Reikihoitoa myös kaukohoitona.

Hoito sopii myös lapsille ja eläimille kuten muutkin energiahoidot.

Kun tilaat kaukohoidon, niin lähetän sinulle hoidon vastaanotto-ohjeet sähköpostiisi.

Olisi hyvä että olet erillisessä huoneessa auki olevista elektroniikkalaitteista kuten tv, tietokone, puhelimet ym. Voit sytyttää hoidon ajaksi kynttilän/kynttilöitä huoneeseen jossa vastaanotat hoidon. Katso että saat olla ihan rauhassa ettei kukaan ihminen tai lemmikki häiritse sinua hoidon aikana.

Voit istua alas tai maata sängyllä, silmät suljettuina ja siirryt mielessäsi Pyhään paikkaan <3

Pyhä paikka on sellainen jossa sinulla on kaikkein paras olla, paikka jossa tunnet suurta mielenrauhaa, sekä taianomaista ja rauhoittavaa energiaa <3 Se voi olla meren rannalla, mökissä takkatulen äärellä, metsässä, veneessä, ihan mikä paikka vaan. Se voi olla paikka, jossa et ole koskaan edes ollut tai paikka, jota ei voi edes fyysisin silmin nähdä. Tärkeintä on, että sinulla on hyvä olla siellä.

Hoidossa maadoitan ja suojaan hoidettavan sekä itseni ja välitän käsieni kautta Universaalia rakastavaa ja parantavaa energiaa. Hoidan sinun 12 chakraasi, auraasi ja kehoasi. Hoidon lopuksi tarkistan vielä omat sekä hoidettavan juuret ja suojaukset.

Reikikaukohoidon hinta 1 tunti 80e, 30 min 40e.

Helmen Taikaa

  Marisorvägen 18, 66540 Petsmo
info@helmentaikaa.fi

  Y-tunnus: 2372782-7

© 2024 Helmen Taikaa. Kaikki oikeudet pidätetään.
Web: ToimivaIT

Tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi ajankohtaisia tietoja ja tarjouksia sekä saat tiedon uutuuksista ensimmäisten joukossa.

*Nimi

*Sähköpostiosoite

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia täyttää.

Helmen taikaa tiedottaa Facebookissa!