info@helmentaikaa.fi

Gua Sha hieronta

Gua Sha on kiinalaista lääketiedettä, jonka tarkoituksena on laittaa Qi ja veri liikkeelle. ”Gua” tarkoittaa käännettynä raapimista ja ”Sha” sinistä. Tämä on tehokas ja vanha hoitomenetelmä jolla on melko samanlaisia vaikutuksia kuin kuppauksella.

Hieronnassa käytän apuna Ayurvedistä kipu hoitoöljyä sekä Gua Sha lastaa/kampaa, aktivoidakseni kehon järjestelmiä, kuten lihaksia, hermostoa, nestekiertoa, iho- ja lihaskalvoja.

Painelen ja kaavin ihoa lastalla hierovin liikkein ja elvytän näin aineenvaihduntaa sekä avaan tehokkaasti hiusverisuonia. Guashauksessa Qi ja verenkierto paranee jolloin kivut ja jäykkyys lihaksissa helpottavat. Ihon tulee käsittelyssä punaiseksi, joskus jopa siniseksi, punaisuus häviää yleensä saman päivän aikana, sinisyys voi pysyä muutaman päivän ajan. Nämä paranevat itsestään aivan kuten kuivakuppauksenkin jälkeiset jäljet. Tämä on täysin normaalia ja hoito ei tuota kipua, vaikka jäljet olisivatkin näkyviä.

Hoidossa en riko ihoa enkä käsittele rikkinäistä tai tulehtunutta ihoa. Myös aktiiviset syöpähoidot ovat este hoidolle sekä jos rokotuksesta on alle viikko aikaa.

Gua Shasta saat apua:

Kivun ja säryn hoitoon

Vilustumisen ensioireisiin (kuumeisena ei saa tulla)

Lymfanestekiertoon

Lihaksiin ja jänteisiin

Selluliittiin

Suonikohjuihin

Verenkierto-ongelmiin (kuten kylmät jalat)

Hengitystievaivoihin

Astmaan

Stressin hoitoon

Päänsärkyyn

Migreeniin

Ruuansulatusongelmiin

Synnytyksen jälkeen, jos on tarve lisätä rintamaidon tuloa tai saada apua maidon nousuun, niin Guashaus sopii tähän myös hyvin.


Hinta: 30e 30min

Ota yhteyttä ja varaa aika tähän ihanaan ja rentouttavaan hoitoon: info@helmentaikaa.fi

Helmen Taikaa

  Kunintie 5, 66580 Kuni
info@helmentaikaa.fi

  Y-tunnus: 2372782-7

© 2019 Helmen Taikaa. Kaikki oikeudet pidätetään.
Web: ToimivaIT

Tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi ajankohtaisia tietoja ja tarjouksia sekä saat tiedon uutuuksista ensimmäisten joukossa.

*Nimi

*Sähköpostiosoite

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia täyttää.

Helmen taikaa tiedottaa Facebookissa!