info@helmentaikaa.fi

Jessica

Jessica Aspnäs

Henkinen tieni alkoi jo pienenä, olen aina tiennyt, että enkelit ovat kanssamme. Tunsin olevani erilainen kuin toiset. Luin paljon mm. Diana Cooperin enkelikirjoja, Maiccu Kostiaisen Hiljaisen Viisauden Voima ja paljon muita. Olen tuntenut enkelten läsnäolon, nähnyt miten he auttavat ja antavat meille merkkejä. Meidän vain tulee ne huomata ja antaa enkeleille tilaisuus auttaa meitä.

Ensimmäiseksi kävin Reiki I (1/13) ja II (3/13) kurssit vuonna 2013. Huomasin Reikin mahtavan avun ja ymmärsin, että tämä on sitä mitä haluan tehdä, auttaa muita. Kävin enkelihoitajakoulutuksen 5/2013, halusin auttaa myös muita saamaan enkeleihin yhteyden ja saamaan heiltä apua, sekä voimaan paremmin. Kuvioihin tuli myös Yksisarviset vuonna 2015, kun visualisaatiossa näin ensimmäisen kerran oman Yksisarviseni. Siitä lähti kiinnostus heihin, ilmoittauduin Valkoisen Liekin Voiman Yksisarvisten Valtakunta I -kurssille oppiakseni näistä lisää sillä ne eivät olleet minulle ennestään tuttuja. Jatkoin opiskeluani Yksisarvishoitajaksi, ja valmistuin 8/2015.

Eläinkommunikoinnista kiinnostuin 2011 vuoden lopulla kun luin Maiccu Kostiaisen kirjan Hiljaisen viisauden voima. Eläinkommunikoijaksi opiskelin 7/2013 sekä syvennyin siihen enemmän 10/2016 Maiccu Kostiaisen koulutuksessa sekä Eläinkommunikoinnin mestarikurssissa 7/2019.

Joten vuosi 2013 oli minulle todellinen muutoksen vuosi, tuli paljon uusia asioita, opin hyväksymään itseni sellaisena kuin olen ja sain rohkeutta tuoda asiaa enemmän esille. Kuitenkin vasta vuonna 2015 uskaltauduin kunnolla tulla "kaapista ulos" näiden henkisyys asioiden kanssa, enkä ole katunut päivääkään. Voin niin paljon paremmin olemalla oma itseni, eikä minun tarvitse esittää ketään muuta, voin tehdä juuri sitä mitä haluan ja mistä olen unelmoinut, toisten auttamista.

Siitä elämäni lähti kunnolla mullistumaan ja saimme mieheni kanssa kauan toivomamme lapset vuonna 6/14 ja 10/15. Arkea on myös ilostuttamassa ihana koiramme.

Vuonna 2015 rupesin myymään tekemiäni koruja, korujen valmistus oli aikaisemmin harrastukseni. Siitä koko yritykseni sai tuulta alleen ja nyt minulla on erilaisia palveluita tarjota niin sisäiseen kuin ulkoiseen hyvinvointiin.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan sivuilleni ja löytämään juuri sinulle se oikea palvelu!

T: Jessica

Kuva minusta ja tytöistäni.

Kuva minusta ja tytöistäni.

Helmen Taikaa

  Marisorvägen 18, 66540 Petsmo
info@helmentaikaa.fi

  Y-tunnus: 2372782-7

© 2024 Helmen Taikaa. Kaikki oikeudet pidätetään.
Web: ToimivaIT

Tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi ajankohtaisia tietoja ja tarjouksia sekä saat tiedon uutuuksista ensimmäisten joukossa.

*Nimi

*Sähköpostiosoite

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia täyttää.

Helmen taikaa tiedottaa Facebookissa!