info@helmentaikaa.fi

Jessica

Jessica Aspnäs

Henkinen tieni alkoi jo pienenä, olen aina tiennyt, että enkelit ovat kanssamme. Tunsin olevani erilainen kuin toiset. Luin paljon mm. Diana Cooperin enkelikirjoja, Maiccu Kostiaisen Hiljaisen Viisauden Voima ja paljon muita. Olen tuntenut enkelten läsnäolon, nähnyt miten he auttavat ja antavat meille merkkejä. Meidän vain tulee ne huomata ja antaa enkeleille tilaisuus auttaa meitä.

Ensimmäiseksi kävin Reiki I (1/13) ja II (3/13) kurssit vuonna 2013. Huomasin Reikin mahtavan avun ja ymmärsin, että tämä on sitä mitä haluan tehdä, auttaa muita. Kävin enkelihoitajakoulutuksen 5/2013, halusin auttaa myös muita saamaan enkeleihin yhteyden ja saamaan heiltä apua, sekä voimaan paremmin. Kuvioihin tuli myös Yksisarviset vuonna 2015, kun visualisaatiossa näin ensimmäisen kerran oman Yksisarviseni. Siitä lähti kiinnostus heihin, ilmoittauduin Valkoisen Liekin Voiman Yksisarvisten Valtakunta I -kurssille oppiakseni näistä lisää sillä ne eivät olleet minulle ennestään tuttuja. Jatkoin opiskeluani Yksisarvishoitajaksi, ja valmistuin 8/2015.

Eläinkommunikoinnista kiinnostuin 2011 vuoden lopulla kun luin Maiccu Kostiaisen kirjan Hiljaisen viisauden voima. Eläinkommunikoijaksi opiskelin 7/2013 sekä syvennyin siihen enemmän 10/2016 Maiccu Kostiaisen koulutuksessa.

Joten vuosi 2013 oli minulle todellinen muutoksen vuosi, tuli paljon uusia asioita, opin hyväksymään itseni sellaisena kuin olen ja sain rohkeutta tuoda asiaa enemmän esille. Kuitenkin vasta vuonna 2015 uskaltauduin kunnolla tulla "kaapista ulos" näiden henkisyys asioiden kanssa, enkä ole katunut päivääkään. Voin niin paljon paremmin olemalla oma itseni, eikä minun tarvitse esittää ketään muuta, voin tehdä juuri sitä mitä haluan ja mistä olen unelmoinut, toisten auttamista.

Siitä elämäni lähti kunnolla mullistumaan ja saimme silloisen mieheni kanssa kauan toivomamme lapset vuonna 6/14 ja 10/15. Arkea on myös ilostuttamassa kaksi koiraa sekä kissa.

Vuonna 2015 rupesin myymään tekemiäni koruja, korujen valmistus oli aikaisemmin harrastukseni. Siitä koko yritykseni sai tuulta alleen ja nyt minulla on erilaisia palveluita tarjota niin sisäiseen kuin ulkoiseen hyvinvointiin.

Eri jälleenmyyntipalvelut elämässäni

Miten PXC Underwear tuli elämääni? Kaikki lähti imetysliiveistä, en löytänyt mistään hyviä imetysliivejä, ostin monia ja leikkasin jopa kaaritukia pois ym kun ne eivät vaan istuneet hyvin, hankas ja painoi, ei tukenut, litisti rinnat ym. Ystäväni oli lähtenyt PXC jälleenmyyjäksi, tilasin häneltä imetysliivit ja ne olivat kuin taivaanlahja, jo vuoden imettäneenä sain vihdoinkin päälleni kunnon imetysliivit! Siitä kaikki siis lähti ja vasta maaliskuussa 2016 lähdin mukaan PXC Underwear jälleenmyyjäksi kun olin jo lähes vuoden verran käyttänyt heidän tuotteitaan. Minusta on ilo auttaa muita löytämään oikeankokoiset liivit joka voi taas vaikuttaa siihen että niskajumit ja päänsäryt vähenevät.

2016 Kesän alussa sain kuin pelastuksen, kun ystäväni Piia ja Teemu olivat löytäneet Juice Plus+ tuotteet Susanna Tannin kautta ja sain kokea näiden tuotteiden mahtavan vaikutuksen, halusin lähteä levittämään tätä hyvää oloa muillekin, joten lähdin mukaan Juice Plus+ toimintaan, me tulemme muuttamaan maailman, niin lasten kuin aikuisten ravintotottumukset, se on tavoitteemme <3

Oma ruokavalio ja elintavat ovat muuttuneet hurjasti, niin lasten saannin myötä kuin nyt vielä enemmän Juice Plus+ tuotteiden myötä. Ekologisuus, puhtaus, kemikaalittomuus, luonnonläheisyys, kaikki nämä ovat vain vahvistuneet tässä vuosien aikana, palaset loksahtelevat paikoilleen, eteeni tuodaan juuri oikeat asiat, juuri oikeaan aikaan <3

Blomdahl korvakorut tulivat kuin tilauksesta minulle, korvani olivat alkaneet reagoida koruihin, vaikka olivat täysin hopeakoruja ilman nikkeliä, niin yksi rei'istä ei näitä sietänyt. Sitten siskoni kertoi Blomdahl koruista joista hän oli juuri lukenut ja yhtäkkiä olinkin jo sitten Blomdahl korvien rei'itys koulutuksessa ja otin korvakorut myyntiin.

Nyt voin auttaa muitakin käyttämään ihoystävällisiä koruja, aivan korvien ensirei'ityksestä lähtien.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan sivuilleni ja löytämään sinulle se oikea palvelu!

Valkoisen Liekin Voima, eli ystävieni Piia ja Teemu Mäntylän yritys Alavudella, on auttanut minua paljon henkisellä polullani. Olen oppinut heiltä paljon maadoituksesta ja suojauksesta, Yksisarvisista, enkeleistä, enkelinumeroista ja niin paljon muista asioista joita henkisyys ja henkinen hyvinvointi sisältää.

Otin myyntiin myös heidän tekemän ihanan viestikorttipakan ja visualisaatio cd:t, sillä itselleni nämä ovat tärkeitä henkisen työn työkaluja joita käytän ja haluan antaa muillekin mahdollisuuden saada nämä käyttöönsä <3

T: Jessica

Kuva minusta ja tytöistäni.

Kuva minusta ja tytöistäni.

Helmen Taikaa

  Suopursuntie 3 A 5, 66530 Koivulahti
info@helmentaikaa.fi

  Y-tunnus: 2372782-7

© 2019 Helmen Taikaa. Kaikki oikeudet pidätetään.
Web: ToimivaIT

Tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi ajankohtaisia tietoja ja tarjouksia sekä saat tiedon uutuuksista ensimmäisten joukossa.

*Nimi

*Sähköpostiosoite

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia täyttää.

Helmen taikaa tiedottaa Facebookissa!