info@helmentaikaa.fi

Verkkokauppa

Helmen Taikaa verkkokauppa

Verkkokaupasta löydät ihania hoitavia kivikoruja ja luonnonkosmetiikkaa. Verkkokaupasta voit myös tilata etä- energiahoidot sekä korttitulkinnat ja kodin energiapuhdistukset. Tervetuloa ostoksille!

Verkkokauppaan pääset täältä.

Blomdahl ihoystävälliset korvakorut - VIIMEISIÄ VIEDÄÄN, KÄY OSTAMASSA OMASI EKOKAMPAAMO MIELISTÄ

Blomdahlin korut on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. Ne sopivat myös kontaktiallergioista kärsiville. Ihoystävälliset korut on aina valmistettu joko puhtaasta, lääketieteellisestä titaanista tai –muovista. Ne eivät sisällä mitään lisäaineita. Korujen pinnoitus ja kivet on lisätty vain niihin osiin, jotka eivät ole kosketuksissa ihon kanssa. Voit käyttää koruja päivittäin ilman terveysriskejä.

Ihoystävälliset korut suunnitellaan ja valmistetaan alusta loppuun Ruotsissa. Blomdahl valvoo valmistusprosessin jokaista vaihetta ja tallentaa kaiken tiedon, jotta korujen ihoystävällisyys voidaan taata täysin. Korut on pakattu hygieenisiin rasioihin, joissa etikettitarra toimii sinettinä. Ostaessasi Blomdahl –korut, olet ensimmäinen, joka koskee niihin. Korurasia on hyvä säilyttää, sillä sen LOT-numerosarjan avulla voidaan tarvittaessa jäljittää korun tuotantovaiheet alusta saakka.

Korut sopivat niin aikuisille kuin lapsillekin, ja valikoimassa on kymmeniä erilaisia malleja. Voit myös liittää Blomdahlin lisäosat (koukut, renkaat tai tapit) omiin korvakoruihisi, jolloin pystyt käyttämään kaikkia omia korvakorujasi turvallisesti.

Blomdahl –korut pysyvät kauniina noudattamalla hoito-ohjeita: Vältä suihkuttamasta koruihin tuoksuja, hiuslakkaa tai muita kemikaaleja. Ota korut pois suihkun, saunan ja nukkumisen ajaksi. Pese korvakorut säännöllisesti vedellä ja saippualla. Käsittele koruja varoen. Paina titaanilukkoja sivuilta yhteen ennen käyttöä, jotta ne pysyvät paremmin kiinni.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia täyttää.

Helmen Taikaa

  Kunintie 5, 66580 Kuni
info@helmentaikaa.fi

  Y-tunnus: 2372782-7

© 2021 Helmen Taikaa. Kaikki oikeudet pidätetään.
Web: ToimivaIT

Tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi ajankohtaisia tietoja ja tarjouksia sekä saat tiedon uutuuksista ensimmäisten joukossa.

*Nimi

*Sähköpostiosoite

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia täyttää.

Helmen taikaa tiedottaa Facebookissa!