info@helmentaikaa.fi

Juice Plus+

Kiinnostaako hyvinvointi? Eikö terveellinen ruoka maistu? Tai maistuu mutta ongelmia painonhallinnan kanssa? Tai muuten vaan kroppa reistailee? Kiireinen elämä?
- Ei tarvitse olla edes mitään yllämainituista, mutta se, että saisit päivän aikana kaikki tarpeelliset ravinteet, joita keho tarvitsee ja vieläpä, että ne imeytyisivät, niin oikeanlaisen polttoaineen tarjoaminen keholle saattaa olla haastavaa.

Minä löysin ratkaisun joka sopi minulle ja niin monelle muulle erittäin hyvin!

Juice Plus+ tuotteet sisältävät 30 eri kasvista, hedelmää ja marjaa joilla saat kehollesi tarpeelliset vitamiinit, kivennäisaineet ja fytoravinteet hyvin imeytyvässä muodossa!

Juice Plussan "salaisuus" on mehustus! Kasvikset, hedelmät ja marjat poimitaan vasta kypsinä, jolloin ne ovat täynnä ihania ravinteita. Ne mehustetaan, jolloin saadaan talteen kaikki tarvittavat ravinteet ja sitten lempeästi kuivatetaan jauheeksi, jotta ravinteet säilyisivät. Jauhe pakataan kapseleihin, jonka jälkeen niitä kuljetetaan ympäri maailmaa, juuri Sinua varten <3

Mielettömän ihanaa!

Omat kokemukseni vain 3 viikon käytön jälkeen:

  • Sain apua painonhallintaa (-1.5kg 3 viikossa)
  • Vatsa toimii paremmin
  • Ei enään päänsärkyä/migreeniä
  • Pääsin eroon suklaa-/sokerikoukusta
  • Energisempi
  • Tasaisempi mieliala
  • Mielihalut makeisia/ epäterveellistä kohtaan väheni ja mieli tekee enemmän terveellisiä syötäviä
  • Vedenjuonti lisääntyi

Lue koko tarinani kesältä 2016 täältä:
http://jessicatestaa.blogspot.fi/2016/07/eroon-suklaa-ja-sokerikoukusta.html

Edellen meillä on koko perheellä käytössä nämä kapselit, mehukarkit ja sheikit, välillä myös välipalapatukat. Syömme terveellisemmin, olemme innostuneet myös mehustamaan (tosin yleensä vain kerran tai pari viikossa koska se on aikaavievää ja sotkuista), voimme paremmin, vastustuskyky on paljon parempi, paino on pysynyt hallinnassa, hiukset ja kynnet voivat paremmin ja niin paljon muita hyviä muutoksia.

Todella moni saanut upeita ja vaikuttavia muutoksia elämäänsä Juice Plussan avulla. Kokeile sinäkin! ❤

Lapsille löytyy omat tuotteet, ikinä ei ole vitamiinien syöttäminen ollut näin helppoa! Monet lapset ovat innostuneet syömään terveellisemmin ja vähentäneet sokerin käyttöä! Meillä lapset odottaa näitä "mehukarkkeja" ja haluavat vain lisää. Tuotteet ovat todella hyvän makuisia, syön niitä itsekin koska ne ovat todella hyviä! Pehmeitä pureskella ja sisältävät kaikki hyvät ravinteet kuten aikuistenkin kapselit.

Sinulla on myös mahdollisuus saada lapselle ilmaiseksi tuotteet! Ota yhteyttä niin tehdään yhdessä tilaus jossa saat lapsellesi (voi olla myös siskon lapsi, kummilapsi ym.) ilmaiseksi käyttöön nämä mahtavat tuotteet.

Myös ansaintamahdollisuus, aivan uudenlainen markkinointi, et tarvitse varastoa kotona/ toimittaa itse asiakkaille. Helppoa, hauskaa ja ennen kaikkea saadaan ihmiset voimaan hyvin!

Lue lisää tuotteista täältä ja pääset sieltä myös tilaamaan tuotteet:

Verkkokauppa Juice PLUS+ http://ja00429.juiceplus.com


tai ota yhteyttä minuun: 040 760 0428, info@helmentaikaa.fi

Juce Plus+ verkkokauppa

Juice Plus+ kokemuksia

Paras aamunaloitus Juice Plus+ kapseleiden avulla ja lapsille ihanat "mehukarkit". Pikkuneiti ei malttanut odottaa kuvan ajan vaan kävi jo nappasemassa omansa <3

Paras aamunaloitus Juice Plus+ kapseleiden avulla ja lapsille ihanat "mehukarkit". Pikkuneiti ei malttanut odottaa kuvan ajan vaan kävi jo nappasemassa omansa <3

Helmen Taikaa

  Suopursuntie 3 A 5, 66530 Koivulahti
info@helmentaikaa.fi

  Y-tunnus: 2372782-7

© 2019 Helmen Taikaa. Kaikki oikeudet pidätetään.
Web: ToimivaIT

Tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi ajankohtaisia tietoja ja tarjouksia sekä saat tiedon uutuuksista ensimmäisten joukossa.

*Nimi

*Sähköpostiosoite

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia täyttää.

Helmen taikaa tiedottaa Facebookissa!