info@helmentaikaa.fi

Blomdahl

Blomdahl ihoystävälliset korvakorut ja korvien rei'itys

Blomdahlin korut on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. Ne sopivat myös kontaktiallergioista kärsiville. Ihoystävälliset korut on aina valmistettu joko puhtaasta, lääketieteellisestä titaanista tai –muovista. Ne eivät sisällä mitään lisäaineita. Korujen pinnoitus ja kivet on lisätty vain niihin osiin, jotka eivät ole kosketuksissa ihon kanssa. Voit käyttää koruja päivittäin ilman terveysriskejä.

Ihoystävälliset korut suunnitellaan ja valmistetaan alusta loppuun Ruotsissa. Blomdahl valvoo valmistusprosessin jokaista vaihetta ja tallentaa kaiken tiedon, jotta korujen ihoystävällisyys voidaan taata täysin. Korut on pakattu hygieenisiin rasioihin, joissa etikettitarra toimii sinettinä. Ostaessasi Blomdahl –korut, olet ensimmäinen, joka koskee niihin. Korurasia on hyvä säilyttää, sillä sen LOT-numerosarjan avulla voidaan tarvittaessa jäljittää korun tuotantovaiheet alusta saakka.

Korut sopivat niin aikuisille kuin lapsillekin, ja valikoimassa on kymmeniä erilaisia malleja. Voit myös liittää Blomdahlin lisäosat (koukut, renkaat tai tapit) omiin korvakoruihisi, jolloin pystyt käyttämään kaikkia omia korvakorujasi turvallisesti.

Blomdahl –korut pysyvät kauniina noudattamalla hoito-ohjeita: Vältä suihkuttamasta koruihin tuoksuja, hiuslakkaa tai muita kemikaaleja. Ota korut pois suihkun, saunan ja nukkumisen ajaksi. Pese korvakorut säännöllisesti vedellä ja saippualla. Käsittele koruja varoen. Paina titaanilukkoja sivuilta yhteen ennen käyttöä, jotta ne pysyvät paremmin kiinni.

Olen koulutettu ja diplomoitu tekemään korvien rei'itystä turvallisella Blomdahl -menetelmällä.

LÄÄKETIETEELLISEN KORVIEN REI'ITTÄMISEN NELJÄ VAIHETTA

Kuvat havainnollistavat kahden korvalehden yhtäaikaisen rei’ittämisen, mutta samat vaiheet suoritetaan myös yhden korvan rei’ityksessä.

1. MERKITSE

Merkitse haluttu rei’ityskohta kynällä.

2. DESINFIOI

Desinfioi iho puhdistusliinalla.

3. STERIILIT KERTAKÄYTTÖTUOTTEET

Rei’itys tehdään korulla, joka on asennettu steriiliin kertakäyttökasettiin. Vain steriilit osat ovat suorassa kosketuksessa ihoon.

4. REI’ITÄ MOLEMMAT KORVAT SAMANAIKAISESTI

Kahden korvalehden yhtäaikainen rei’ittäminen on nopeampaa, tuntuu turvallisemmalta, ja on miellyttävämpää lapsen kannalta. Toinen korva ei jää rei’ittämättä ensimmäisen rei’än jälkeen lapsen epäröinnin takia.

ETKÖ KÄRSI KONTAKTIALLERGIOISTA?

Hyvä niin! Voimme auttaa sinua välttämään ne myös tulevaisuudessa. Allergiat voivat puhjeta milloin tahansa, ja rei’ittäminen altistaa sinut herkemmin haitallisille aineille, kuten nikkelille, kullalle, koboltille, epoksille jne. Siksi Blomdahl on todella tarkka siitä, että koruissa käytetään vain kaikkein turvallisimpia materiaaleja.

Turvalliset materiaalit, myös allergikoille

Rei’ityskorut on valmistettu yhteistyössä iholääkäreiden kanssa ja ne soveltuvat kaikille, myös allergikoille. Valittavana on joko puhdas, lääketieteellinen titaani tai –muovi. Korun näkyvässä osassa oleva metallipinnoite ei ole koskaan suorassa kontaktissa ihon kanssa.

REI’ITYSKORUT ON SUUNNITELTU OPTIMAALISEEN PARANTUMISEEN

Blomdahlin rei’ityskorut eivät ole tavallisia korvakoruja. Ne on kehitetty erityisesti nopeuttamaan reikien parantumista, jotta voit vaihtaa korut ongelmitta tavallisiin korvakoruihin parantumisajan jälkeen.

ERITYISSUUNNITELTU TAKAOSA

Kun ilma pääsee kiertämään vastarei’itetyn korvalehden ympärillä, se paranee paremmin. Siksi Blomdahl –rei’ityskorun takaosa kiinnittyy aina tapin päähän ja suojaa ihoa korun terävältä kärjeltä. Takaosaa ei voi siirtää kiinni korvalehteen. Tällä tavoin uusi rei’itys saa ilmaa.

PAREMPI ILMANKIERTO ERITYISPITKÄLLÄ REI’ITYSKORULLA

Jotta juuri otetut korvarei’ät pysyvät ilmavina ja parantuvat ongelmitta, on tärkeää, että rei’ityskorun tappi on sopivan mittainen. Eri korvalehdet ovat eri paksuisia. Siksi Blomdahl on kehittänyt pitkän rei’ityskorun paksummille korvalehdille.

REI’ITYSKORUN PAKSUUS

Parantumisajan jälkeen voit poistaa rei’ityskorut ja vaihtaa tilalle ”tavalliset” korvakorut. Juuri rei’itetty iho on kuitenkin vielä ohutta ja haurasta. Kestää noin vuoden ennen kuin rei’ät ovat täysin parantuneet. Blomdahlin rei’ityskoruissa on siksi hieman paksumpi tappi kuin tavallisissa korvakoruissa. Rei’ät ovat hieman laajemmat aluksi ja tavallisiin korvakoruihin vaihtaminen ei täten aiheuta kipua.

KUN OTAT REIÄT KORVIISI

Ennen rei’itystä sinun täytyy allekirjoittaa ja saada todistus siitä, että olet ottanut vastaan kirjalliset hoito-ohjeet ja hyväksyt korvien rei’ityksen ehdot.

Ehdot ovat:

 • Olen vähintään 18-vuotias. Jos en, huoltaja hyväksyy ehdot.
 • Olen täysin terve eikä minulla ole tauteja, jotka olisivat esteenä korvien rei’itykselle.
 • Rei’ityksen jälkeen korvarei’ät ovat omalla/huoltajani vastuulla. Juuri tehdyt rei’ät ovat usein hieman arat. Siksi on erittäin tärkeää hoitaa reikiä oikein parantumisaikana, jotta ne eivät ne tulehdu. Noudattamalla hoito-ohjeita minimoidaan tulehdusriskit.

Hoito-ohjeet – tärkeää tietoa

 1. Älä koskettele korviasi likaisilla käsillä.
 2. Puhdista vastarei’itetyt korvat huolellisesti molemmilta puolilta kahdesti päivässä. Älä poista koruja puhdistamisen ajaksi. Huom.! Älä puhdista alkoholilla.
 3. Huolehdi, että rei’itysalue pysyy jatkuvasti puhtaana, kuivana ja ilmavana.
 4. Suojaa korvat, kun laitat hiuslakkaa, hajuvettä, meikkiä, hiusväriä tms.
 5. Ole erityisen varovainen, kun puet tai riisut vaatteita pään yli, jotta korut eivät jää vaatteisiin kiinni.
 6. Vältä uimista altaassa, järvessä tai meressä mahdollisimman pitkään rei’ityksen jälkeen. Vältä myös pään pitämistä veden alla. Kun tulet pois vedestä, puhdista korvalehdet nestemäisellä saippualla tai Blomdahlin Piercing Aftercare –puhdistuspyyhkeillä (ks. kohta 2).
 7. Noin kuuden viikon jälkeen voit vaihtaa rei’ityskorut tavallisiin koruihin. Ruston parantuminen vie noin 12 viikkoa. Näin poistat rei’ityskorut: pese kätesi ja korvalehdet huolellisesti. Ota toisella kädellä kiinni korun etuosasta. Ota toisella kädellä kiinni korun takaosasta ja vääntele sitä edestakaisin, kunnes takaosa löystyy ja irtoaa. Irrota koru varovasti ja laita tilalle uudet, puhtaat korut.
 8. Vie noin vuoden, kunnes rei’ät ovat täysin parantuneet, joten on erittäin tärkeää käyttää sinä aikana hyviä ja turvallisia koruja, toki myös jatkossakin.

Lähde: blomdahl.fi

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia täyttää.

Helmen Taikaa

  Kunintie 5, 66580 Kuni
info@helmentaikaa.fi

  Y-tunnus: 2372782-7

© 2020 Helmen Taikaa. Kaikki oikeudet pidätetään.
Web: ToimivaIT

Tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi ajankohtaisia tietoja ja tarjouksia sekä saat tiedon uutuuksista ensimmäisten joukossa.

*Nimi

*Sähköpostiosoite

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia täyttää.

Helmen taikaa tiedottaa Facebookissa!