040 760 0428
info@helmentaikaa.fi

Jälleenmyynti

Juice Plus+

Kauttani voit tilata laadukkaita Juice Plus+ ravintolisiä. Olen saanut niin itse, kuin myös asiakkailtani tuotteesta huikean hienoja kokemuksia ja palauttetta.

PXC Underwear

Pidän kotikutsuja PXC Underwear tuotteista ja voit myös tilata minut erilaisiin tapahtumiin tai naisteniltoihin, tykypäiville tms. Pääsette tutustumaan rauhassa laadukkaisiin alusvaatteisiin ja pidän samalla myös pienen liivikoulun, jossa opastan, kuinka löydätte itsellenne oikeankokoiset ja -malliset liivit.

Blomdahl

Myyn Blomdahl korvakoruja, jotka sopivat niin aikuisille, lapsille kuin myös allergikoille. Teen myös korvien rei'itystä turvallisella Blomdahl menetelmällä, jossa voidaan rei'ittää molemmat korvat samanaikaisesti. Menetelmä on turvallista ja erityisen mukavaa lapsille, kun prosessi on kerralla pois alta, eikä täten tarvitse enää epäröidä ensimmäisen rei'iän jälkeen.

Luonnonkosmetiikkaa

Myynnissä ihania luonnonmukaisia voiteita, huulirasvaa ja voidedeoja. Kotimaisia ja laadukkaita, tilaa omasi verkkokaupasta.

Helmen Taikaa

  Suopursuntie 3 A 5, 66530 Koivulahti
040 760 0428
info@helmentaikaa.fi

  Y-tunnus: 2372782-7

© 2017 Helmen Taikaa. Kaikki oikeudet pidätetään.
Web: ToimivaIT

Rekisteriseloste

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi ajankohtaisia tietoja ja tarjouksia sekä saat tiedon uutuuksista ensimmäisten joukossa.

*Nimi

*Sähköpostiosoite

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia täyttää.

Helmen taikaa tiedottaa Facebookissa!